*520-*/-§6369* Kamoen Laarne

Diensten

Veel van onze gerechten worden traditioneel bereid. Deze methode brengt een zeer karakteristieke smaak met zich mee. De liefde voor smaakvol bereide gerechten heeft de chef van huis uit meegekregen.

Restaurant

Ons restaurant is gelegen in een rustig dorpje in Oost-Vlaanderen, een 16-tal km ten Zuidoosten van Gent. We zijn makkelijk bereikbaar via de R4 en ook de bushalte (bus 34) is vlakbij. Wij hebben enkele parkeerplaatsen ter beschikking om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Indien er geen parkeermogelijkheid meer zou zijn op onze parking dan bevind de dichtstbijzijnde openbare parking zich slechts op een tiental meter van onze vestiging.

Afhalen

Hebt u zin in een broodje of andere gerechten maar zou u ze willen meenemen? Geen Probleem, u kunt bij ons terecht! Om het voor u en ons makkelijker te laten voorlopen, geeft u best op voorhand een seintje. Indien dit niet mogelijk is verwachten wij u graag bij ons in de bistro en uw bestelling wordt in een mum van tijd klaargemaakt.

Drankgelegenheid

Ook voor een drankje en een babbel bent u bij ons welkom.
Wij staan altijd voor u paraat.

Vergaderen

U kunt bij ons ook vergaderen tijdens de openingsuren. Geef ons gewoon een seintje en uw plaatsen zullen voorzien zijn.
Wilt u liever vergadering in intieme kring? Dan kunnen wij u ook helpen. Na onze openingsuren bent u welkom. Ook op onze sluitingsdagen woens- en donderdag kunnen wij u daarbij een handje helpen. Gelieve op voorhand te verwittigen om u een zo goed mogelijke service te kunnen verlenen.